O nama

Mi smo Taverna – Apartmani “Marina”, Podakraje 28A, Primošten. Naša internet stranica nalazi se na adresi: https://marina-primosten.com. Odgovorna osoba je Luka Ban.

Jedan od naših prioriteta je privatnost posjetitelja naše internet stranice. Ovaj dokument opisuje koje informacije prikupljamo i u koju svrhu .

Za dodatna pitanja o ovom dokumentu slobodno nas kontaktirajte na email adresu info@marina-primosten.com.

Osobni podaci

Prikupljamo Vaše ime i email adresu kada nas kontaktirate putem formulara Rezervacija ili Kontakt na našoj internet stranici. Te podatke koristimo kako bi smo Vam mogli odgovoriti na upit.

Koliko dugo i gdje zadržavamo Vaše podatke

Vaše podatke zadržavamo dok ne obrišemo upit koju smo dobili od Vas, a na našem email serveru.

U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka na info@marina-primosten.com.

Zabilješke

Koristimo standardnu proceduru upisivanja zabilješki. U zabilješke se upisuju svi posjetioci internet stranice. To rade sve tvrtke koje se bave smještajem internet stranica.

Zabilježavaju se IP adresa, vrsta preglednika, pružatelj usluge pristupa internetu (ISP), datum i vrijeme posjete, broj ulazaka/izlazaka sa stranice, te broj klikova.

Ovi podaci se prikupljaju anonimno i nije ih moguće povezati s Vama. Koriste se u statističke svrhe.

Kolačići

Kao i većina drugih internet stranica, koristimo ‘kolačiće’. Kolačići sadrže informacije o preferencama posjetitelja, kao i podatke o stranicama koje je posjetitelj otvarao.

Ove informacije koriste se za unaprjeđenje naše internet stranice i za poboljšanje korisničkog iskustva.

Usluge treće strane

Naža Izjava o privatnosti se ne odnosi na ostale internet stranice. Potražite Izjavu o privatnosti koja pripada stranici koja Vas interesira.

Koristimo Google-ove usluge serviranja fontova i karti. Googleovu Izjavu o privatnosti možete potražiti na ovoj poveznici.

Nemamo kontrolu nad kolačićima treće strane.

Određene kolačiće moguće je onemogućiti u postavkama internet preglednika. Potražite uputstva na internet stranicama Vašeg internet preglednika.

Pristanak

Korištenjem naše internet stranice prihvaćate uvjete navedene u ovom dokumentu.